20 jaar geleden namen mijn man en ik “Croon Mondzorg”, een tandartsen -en mondhygiënisten praktijk aan huis, over van mijn schoonvader. Alweer 6 jaar geleden is onze praktijk verhuisd naar het centrum van Berkel Enschot.
Naast zorg dragen voor een mooi en gezond gebit is het mijn passie om mensen te adviseren met een persoonlijk styling advies. Regelmatig kom ik bij enthousiaste mensen thuis voor een garderobe coaching.
Ik laat je met andere ogen kijken naar je eigen garderobe en laat zien dat hiermee meerdere nieuwe sets te maken zijn die je zelf niet had bedacht. Een soort van winkelen in je eigen kast.
Zo krijg je een duidelijk beeld van wat nog een aanvulling zou kunnen zijn op je bestaande garderobe.
Hieruit ontstond de behoefte om een ruimte te creëren waar ik jullie kan ontvangen om workshops, presentaties en persoonlijk styling advies te geven.
Tevens streef ik er naar om met grote regelmaat leuke items in de Salon te hebben.
De praktijk is nu omgebouwd tot een huiselijke ruimte waar ik jullie, op afspraak, met veel enthousiasme kan ontvangen.
Wanneer dit je aanspreekt zie ik je graag op de opening 28 maart van 11.00 tot 17.00.

You’re never fully dressed without a smile !

XX Vief