Dat de kleding industrie, na olie, de meest vervuilendste industrie ter wereld is, is niet op alle fronten een betrouwbare uitspraak. Waarschijnlijk komt deze uitspraak voort uit het verlangen om een wereldwijde industrie wakker te schudden, om het beter te doen! Want wat we wel weten is dat fast- fashion niet lang wordt gedragen, gemiddeld 7x per kledingstuk. Om hier bewuster mee om te gaan heb ik gekozen om een paar mooie basics van Twist & Tango in te kopen, een sustainable label uit Zweden. Sinds 2014 hebben zij een bewuste keuze gemaakt om duurzame materialen zoveel mogelijk in hun collectie te verwerken. De collectie, die medio feb in Vief’s Salon hangt bestaat oa uit een super mooie oversized zwarte blazer, een perfect wit T-shirt, een kaki V- hals trui, uiteraard een mooie witte blouse en een toffe ecru kleurige rok. Hun jeans zitten perfect en zullen ook medio februari in Vief’s Salon verkrijgbaar zijn. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak om de collectie te bekijken! Liefs Vief