Personal
online shopping

Het is altijd weer leuk om te zien wat een kledingstuk voor iemand doet en hoe het iemands persoonlijkheid onderstreept. Ik word dan ook heel blij als ik het juiste kledingstuk voor iemand gevonden heb.

Hoewel ik erg van mode hou probeer ik vaker te kiezen voor kwaliteit ipv fast fashion. Zo probeer ik een steentje bij te dragen aan duurzaamheid.

Je kunt van mij je een persoonlijk zakelijk advies verwachten die ik online voor je shop als jij gebrek hebt aan tijd, maar natuurlijk ook live tijdens een shopsessie.

Door mijn ervaring op het gebied van internet shopping weet ik waar ik welke labels voor jou kan vinden maar ook welke labels meewerken aan duurzaamheid.

Resultaat na een shop sessie zijn kleding stukken die echt bij jouw persoonlijkheid passen, een roklengte kan het verschil maken.

Personal (internet) shopping

I want people to see the dress but focus on the woman

Werkwijze

Als we elkaar nog niet kennen spreken we eerst een keer af om kennis te maken en bekijken we we wat jouw wensen zijn en voor welke gelegenheid je outfit is. Vervolgens ga ik voor jou online op zoek naar de perfecte outfit waar jij in gaat stralen. Zo kun je thuis op je gemak passen en eventueel combineren met de items uit je bestaande garderobe.

 

Prijs: vanaf €65 excl. BTW